over darellsoffice

Ontwerp- en adviesbureau
Ruim twintig jaar internationale ervaring heeft DarellsOffice gemaakt tot wat het nu is: een ontwerp- en adviesbureau dat de belangen kent van aannemers, ingenieursbureaus en opdrachtgevers.

Betrouwbare partner
Met onze communicatieve kwaliteiten, technische kennis en pragmatische insteek zijn we veel gevraagd. We werken volgens strakke processturing en leveren binnen het afgesproken tijdspad en budget. Afspraak is afspraak. Dat principe zit bij ons diep in de genen.

Consultant & engineer in één
We opereren nooit in het luchtledige omdat we als projectengineer - naast de techniek - ook oog hebben voor de omgeving waarin we opereren. Omgekeerd kunnen we als consultant bogen op twintig jaar hands-on ervaring met ontwerpen en werkvoorbereiding.

Darell Meertins
Drijvende kracht achter DarellsOffice is Darell Meertins (1960). Darell groeide op in Frankrijk en studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft. Zijn internationale carrière startte als trainee bij HBG om vervolgens te gaan werken als tekenaar-constructeur bij Piers Consulting Engineers. Daarna ontwikkelde hij zich tot hoofdconstructeur en projectingenieur bij Van Hattum en Blankevoort. Vervolgens werkte hij twee jaar bij Ballast Nedam International als projectingenieur. In 1999 werd Darell design- en tendermanager bij CFE Nederland BV. Sinds 2008 is Darell directeur-eigenaar van DarellsOffice.